Debrecen, Péterfia u. 50.     Tel./Fax: +36 (52) 444 480

Programok

Szívesen ajánljuk figyelmébe az alábbi egész évben látogatható kiváló létesítményeket, turista látványosságokat, valamint arra bíztatjuk, hogy bizalommal forduljon recepciónkhoz a városban és környékén zajló események és további kikapcsolódási, pihenési lehetőségek naprakész információiért.

 • Debreceni Református Nagytemplom

  A Debreceni Református Nagytemplom városunk legjellegzetesebb épülete, 1500 m²-es alapterületével az ország legnagyobb református temploma. A Magyarországi Református Egyház jelképe, miatta nevezik Debrecent gyakran 'kálvinista Rómának' is. 1805 és 1824 között épült, klasszicista stílusban, a Kossuth tér és a Kálvin tér közt található.
  A tornyok kilátójából Debrecen panorámája páratlan élményt nyújt az oda ellátogatóknak.

 • Modem

  Több mint 3000 négyzetméternyi kiállítóterével a MODEM Modern és Kortárs Művészeti Központ a Némethy Panziótól mintegy nyolc perc séta alatt könnyen megközelíthető. A világszínvonalú művészeti központ Magyarország második legnagyobb kiállítóhelye, a legkorszerűbb technikával felszerelve. Kitűnő választás és program a művészet kedvelőinek.

 • Aquaticum

  Az Aquaticum Mediterrán Élményfürdő a debreceni Nagyerdő szívében, egy 66 m átmérőjű kupolacsarnokban található. A különleges létesítmény dús trópusi növényzete és számos élményeleme révén nyarat varázsol az év minden napjára. A vízi paradicsom egész napos kikapcsolódást, szórakozást jelent minden generációnak.

 • Főnix Csarnok

  A világsztároknak is gyakran helyt adó debreceni Főnix Csarnok több mint 8000 vendég befogadására is alkalmas. Könnyen felejthetetlen élményeket szerezhetünk az óriáslétesítmény falai között, ha az állandóan frissülő gazdag programsorozatból válogatunk legyen az sport, könnyű vagy komoly zene, de akár jégrevü is.

 • Debreceni Sportcentrum

  A Debrecen sportéletében központi szerepet játszó létesítmények több élvonalbeli csapatnak biztosítanak színvonalas felkészülési és versenyzési lehetőséget. Mindemellett a Sportcentrum kapui természetesen a tömegsportokat, a mozgást kedvelő nagyközönség előtt is nyitva állnak.

 • Debreceni Egyetem

  Debrecen város egyben diákváros is. A Debreceni Egyetem tudományos műhelyt biztosít közel 30,000 hallgatójának, mindemellett patinás Egyetem téri főépülete minden látogató számára nyitva áll. Egy kellemes nagyerdei séta után érdemes itt is szétnézniük kedves vendégeinknek.